De spanning loopt op

De peilingen buitelen over elkaar heen. En spreken elkaar tegen. Een goede peiling dient onder 15000 mensen te worden uitgevoerd – de haastige peilingen van nu, uitgevoerd onder 500 testpersonen, zijn dus hoogst onbetrouwbaar.

Daarom moet er gemeten worden, niet gepeild . Dat is de stellige overtuiging van Prof. dr. Nak de Weert. Zijn instituut, het Nak de Weert Instituut, past als enige wetenschappelijke instelling ter wereld, de door hem zelf gegrondveste OG-methode toe (het Onpeilbare Gemeten).

Twintigduizend proefpersonen in ons land werden uitgerust met minichipjes, die zijn aangebracht in de neusholte (twee per neus). Dagelijks verrichten deze verfijnde meetinstrumentjes 5000 metingen, die per satelliet worden doorgezonden naar het Nak de Weert Instituut, waar ze door Prof. dr. Nak de Weert persoonlijk worden verwerkt in gigantische databestanden.

Wat wordt er zoal gemeten in het Nak de Weert Instituut?
Veel. De opdrachtgevers variĆ«ren van Shell, Levi’s, McDonalds en Replay tot Het Rode Kruis, Feyenoord en het Ministerie van Defensie.
Samenvattend: dat wat niet gepeild kan worden, wordt door het Instituut gemeten.

Ook zoiets vaags als een onderzoek naar ‘de oplopende spanningen binnen de bevolking’ wordt door prof. dr. Nak de Weert niet uit de weg gegaan.

Geef een reactie